Har din bedrift mye emballasje å bli kvitt?

Å presse emballasje gir både en miljøgevinst og en økonomisk gevinst. Her er et par grunner til å velge en komprimator for avfall på ditt avfallsrom.

En emballasjepresse sparer både penger, plass og miljøet. Mange bedrifter får vareleveranser og det skapes store volum med både papp- og plastemballasje som må håndteres.

- Slik jeg ser det er det kun fordeler ved å investere i en presse for bedrifter som har mye emballasje, sier salgskonsulent Erik Johnsen.

To menn inspiserer emballasjepresse

 

Presskraft og volum

En emballasjepresse er enkel å bruke og gjør at dine ansatte slipper å kutte opp papp og presse ned store mengder plast selv. I tillegg vil man kunne ha lavere tømmefrekvens fordi man ikke fyller opp avfallsbeholderne like fort.

- Størrelsen på pressen forklares ut i fra presskraften den har, for eksempel har de mest populære pressene vi har til utleie en presskraft på 10, 25 og 30 tonn. Vi hjelper deg selvsagt med å finne frem til pressen som er riktig for det avfallsvolumet som din bedrift har, sier Erik Johnsen i Retura.

Kontakt oss for mer informasjon
om leie av emballasjepresser

 

Valgte presse 

En av kundene til Retura som har valgt en presse til emballasjen er Hepro på Rognan, en bedrift som designer, utvikler og selger hjelpemidler. Hos Hepro naturligvis en del emballasje, men etter at de har satt både bærekraftig drift og miljøvennlige løsninger på agendaen falt valget på å leie en emballasjepresse fra Retura Iris.

Mann foran emballasjepresse

  - Der bedriften måtte ta flere turer på miljøtorget i uka for å levere emballasje henter Retura Iris det nå en gang i måneden. Det sparer bedriften for tid og penger, og det er mer miljøvennlig fordi vi har kuttet drastisk i vår transport, sier Espen Grønvold, produktsjef i Hepro.

 

Les mer om Hepro og hvordan de jobber
for bedre sortering i sin bedrift