Lei container til fastpris

Står du overfor et prosjekt hvor du skal kaste restavfall, hageavfall eller trevirke? Retura Iris tilbyr fastpris på våre mest populære containere til privatpersoner, borettslag og sameier. Perfekt til vårens ryddeprosjekter, og både transport og levering av avfall er inkludert i prisen.

Priser på 10m3 fastpriscontainer inkl. mva, på strekningen Løpsmark-Bodø-Saltstraumen:
Container til restavfall (10m3)3490,-
Container til trevirke (10m3)2290,-
Container til hageavfall (10m3)1690,-

Bestill 10m3 åpen container her, eller lukket container her

Fastprisen inkluderer leie av 10m3 container i 3 døgn, transport av containeren, samt behandling av avfallet som legges i containeren. Dersom du har behov for å leie containeren lengre enn 3 døgn, betaler du kun 50 kr ekstra per døgn. Husk at farlig avfall og elektrisk avfall ikke skal kastes i containeren, dette må leveres på nærmeste miljøtorg. 

Container for ditt behov

Dersom du står overfor et større ryddeprosjekt, hjelper vi deg gladelig med å finne den riktige containeren for deg og ditt behov. Vi har containere i alle størrelser - både åpne og lukkede - opptil 35m3. Trykk her for å se vår fullstendige oversikt over containere. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du er usikker på hvilken container du bør ha! Alle forespørsler kan sendes til på mail på iris@retura.no, eller ved å fylle ut skjema her