Sommerjobb på kundesenteret vårt?

Ønsker du å ha årets sommerjobb i avfallsbransjen? Retura Iris ser etter en student som kan være en del av vårt kundeteam i sommer.

Ønsker du sommerjobb i Bodø som gir deg erfaring fra avfallbransjen og muligheten til deltidsjobb utover høsten?

Retura Iris tilbyr avfallstjenester til næringslivet i hele Salten og er avhengige av et effektivt og serviceorientert kundesenter. Nå kan du bli en del av dette teamet! 

Som en del av vårt kundesenterteam vil dine arbeidsoppgaver i all hovedsak bestå av å besvare henvendelser og yte god service til våre kunder, samt registreringer og oppfølging av driftsdata i våre fagsystemer. Kundesenteret er bindeleddet mellom våre kunder, sjåfører, operatører og andre avdelinger. 

I utgangspunktet lyser vi ut en stillings som sommervikar fra mai/juni og ut august. Men det kan også bli mulighet for å jobbe enkelte dager gjennom neste studieår.

Vi er på utikk etter deg som vil kunne trives med å håndtere kundehenvendelser over telefon og pc, setter deg fort inn i nye arbeidsoppgaver og er flink til å kommunisere. I tillegg er du nøyaktig og strukturert og jobber systematisk.

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!
 

Vi ser spesielt etter deg som

  • Er student, gjerne innenfor økonomi eller lignende fagområder
  • Er ansvarsfull og omgjengelig
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø hos oss 

Vi tilbyr

  • Sommerjobb på en attraktiv arbeidsplass i en bransje i utvikling 
  • God opplæring
  • Hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø 
  • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidssted er Vikan, rett utenfor Bodø. Arbeidstid er i utgangspunktet 08.00-15.30 mandag til fredag.

Du må ha gode ferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig.

Det vil være mulig med enkeltdager med ferie. Dersom du har planlagt noe ferie, ber vi om at du skriver det i søknaden din, sammen med dato for når du har mulighet til å ha oppstart hos oss.

Lurer du på noe?

For spørsmål om stillingen kontakt avdelingsleder Lena Andersen på epost til lena.andersen@returairis.no eller telefon 99 51 20 74

 

 

Slik søker du:

Send inn kortfattet søknad og CV der du beskriver deg selv og hvorfor du vil passe godt innhos oss i Retura Iris til lena.andersen@returairis.no. Merk e-posten med "Sommervikar kundesenter".

Søknadsfrist er snarest, vi vil vurdere kandidater fortløpende, så her er det bare å søke i vei slik at du kommer først i køen!
 

Om oss

Retura Iris leverer effektive og miljøriktige avfallstjenester til næringslivet i Salten. Vi tar imot alle typer avfall fra alle bransjer. Med solid kompetanse i alle ledd av avfallskjeden og god kvalitet på tjenestene våre, leverer vi løsninger for kildesortering som passer til den enkelte bedrift. Vi jobber målrettet sammen med kundene våre for å løfte avfallet oppover i avfallspyramiden. Slik blir ressursene utnyttet på best mulig måte. 

Retura jobber for bærekraft etter en tredelt bunnlinje, med målsettinger innen økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. 

Retura Iris er et heleid datterselskap av Iris Salten IKS og en del av den nasjonale franchisen Retura. Vi er ISO-sertifisert etter standardene for kvalitet, miljø og helse- og sikkerhet.