10 m3 åpen container til privatkunder

Container til avfall for privatkunder

Vår mest populære avfallscontainer til privatkunder. Bestill og betal med Vipps. Pris for tre døgn er 3790,- (50,- per ekstra døgn).

Fyll ut bestillingsskjemaet nederst på siden. Du velger mellom en container til enten restavfall, trevirke eller hageavfall. 

Fastprisen for ryddecontainer inkluderer leie av container, transport av containeren og behandling av avfallet som legges i container.

Obs! På grunn av svært høy etterspørsel etter 10m3 åpen container i høysesong (ut mai måned), vil vi ved enkelte tilfeller måtte kjøre ut 10m3 lukket container. Hva er forskjellen på de to containerene? Ingenting annet enn at lukket container har tak, og luker i siden som er enkelt å sette i åpen stilling. Det er ingen prisforskjell på de to containerene.

Fastpris gjelder for strekningen Saltstraumen-Bodø-Løpsmark. Skal du ha levert container til en lokasjon utenfor denne strekningen? Huk av for "Bestill utenfor Bodø og omegn" i skjemaet under og vi sender et pristilbud til deg. 

Vær obs på at elektrisk avfall, farlig avfall, jordmasser og dekk/felger ikke må kastes i containeren. Lykke til med ryddeprosjektet!


Fyll ut bestillingsskjema    

Betaling
 
Antall dager:
Pris
NB: Prisen er inklusiv mva og forutsetter at leveransen foregår innen Bodø, Løpsmark og Saltstraumen. Spørsmål rettes til kundeservice på tlf 75 50 75 60.