Kurspakker innen avfall og miljø

Trenger din bedrift input når det kommer til gode sorteringsrutiner og håndtering av avfall? Eller kanskje en intro til sirkulærøkonomi og bærekraftig strategi?

Retura Iris tilbyr næringslivet, kommunale virksomheter og offentlige aktører ulike kurs for å styrke kunnskap og kompetanse knyttet til avfall, miljø og bærekraft. 

Det er selvsagt mulig å kombinere kurspakkene og også ta kontakt med oss hvis din bedrift har en spesifikk utfordring med avfallshåndtering eller avfallstype.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer