Sikkerhetsmakulering

Har du papirer som må makuleres, og ønsker å spare tid og penger ved å slippe å gjøre det selv?

Retura Iris tilbyr komplette løsninger for makulering av sensitive papirer. Vi setter ut egnede beholdere og bytter disse ved behov. Papirer som bør sikkerhetsmakuleres inneholder for eksempel personopplysninger, kundeinformasjon, resepter, regnskapsbilag eller liknende. 

Vi tilbyr spesielle beholdere som egner seg til å samle opp papirer til sikkerhetsmakulering. Disse er rommer 240 liter, har lås og innkastslisse i lokket.  Vi kan plassere ut beholdere og hente eller bytte disse når de er fyllt.

Beholdere hentes av våre faste sjåfører og transporteres i lukket skapbil til Vikan. På Vikan tas papiret imot og makuleres av autorisert personell i lukket og godkjent makuleringsanlegg. Papiret blir krysskuttet etter sikkerhetsnivå 3, noe som tilsvarer > 6x50mm. Etter makulering går papiret til materialgjenvinning. 

Du kan velge en ordning der vi bytter dunken på fast dag, f.eks. en gang pr måned, eller at dunken byttes på bestilling. Du velger den løsningen som passer best for deg. Vi kan også ta imot papirer til makulering som leveres på Vikan.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.