Farlig avfall fra bedrifter

Dersom en bedrift har mer enn ett kilo farlig avfall i løpet av et år må det leveres til godkjent mottak for farlig avfall.

Slik kan vi bistå din bedrift med å bli kvitt farlig avfall 

Som bedrift er du ansvarlig for at farlig avfall fra din aktivitet blir håndtert på en forsvarlig måte. Retura Iris tilbyr håndtering av farlig avfall fra bedrifter og offentlige aktører i hele Salten. 

  • Godkjente beholdere og utstyr for oppsamling av farlig avfall
  • Kartlegging og rådgivning for god håndtering på arbeidsplassen
  • Deklarering av farlig avfall på vegne av din bedrift
  • Miljøstatistikk med oversikt over leverte avfallstyper, mengder og sorteringsgrad


Hva er farlig avfall?


Farlig avfall er avfall som ved uforsvarlig håndtering kan påføre mennesker, dyr og natur stor skade. Eksempler på vanlige typer farlig avfall er batterier, maling, lim og lakk, sparepærer, impregnert trevirke, asbest, olje- og fettavfall, tonerkassetter og blekkpatroner.
 

Les mer om ulike typer farlig avfall

bestill henting av farlig avfall

Bestill beholdere til farlig avfall

RUTEPLAN FOR HENTING AV FARLIG AVFALL

 

Deklarering av farlig avfall

Alt av farlig avfall må deklareres elektronisk på avfallsdeklarering.no
Retura Iris kan også utføre deklarering farlig avfall på vegne av bedriften din slik at du sparer tid på og kan være helt sikker på at deklareringen blir gjor på korrekt måte.

Er du kunde av Retura Iris og ønsker å utvide avtalen med at Retura Iris deklarerer farlig avfall på vegne av din bedrift? Ta kontakt med post@returairis.no eller ring oss på 75 50 75 60 for å legge denne tjenesten til ditt kundeforhold hos oss.

Gjennom miljørapporter fra oss og på dine sider i avfallsdeklarering.no, får du dokumentasjon på at avfallet er håndtert riktig og innlevert til godkjent mottak. Bli kunde av Retura Iris

Ønsker din bedrift å få et tilbud på håndtering av farlig avfall?  

Fyll ut skjemaet under der du kort beskriver din virksomhet og hvilket avfall som oppstår fra din drift. En av våre kundeoperatører vil ta kontakt innen kort tid.