nedgravd

Estetiske avfallsløsninger

Våre estetiske avfallsløsninger er universelle, lukkede anlegg som kan erstatte avfallsdunker delvis eller helt.

En estetisk avfallsløsning bidrar til et penere uteområde, og er praktisk og funksjonell i drift. Retura Iris tilbyr tre ulike løsninger. 

  • Avfallsløsning under bakken

    Dette er vår mest moderne avfallsløsning og bidrar til et pent uteområde. Løsningen er plassbesparende da containere ligger skjult under bakken. Med egen adgangskontroll styrer virksomheten tilgang med egen kort/chip.

  • Beholderskap for avfallsdunker

    Et beholderskap for dunker gir et penere uteområde og en ryddig avfallsløsning. Vi tilbyr mange ulike størrelser, antall rom kan bestilles ut fra hva som passer din virksomhet. Det finnes også ulike materialer og farger å velge i mellom.

  • Moderne avfallscontainer C-modell

    Vår nye avfallsløsning "C-modell" er et godt alternativ til under-bakken anlegg. En estetisk løsning som erstatter dunkløsning eller containere. Levers med vanlig nøkkelsystem eller med elektronikk og adgangskontroll.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer