Dunker-2

Dunker til avfall

Retura Iris tilbyr tømming av avfallsdunker hos bedrifter. Dunkene finnes i størrelser fra 130L til 750L.

Ønsker du et ferdig oppsett for god kildesortering på jobb?

Vi leverer også et ferdig oppsett for god kildesortering på jobb. Bedriftspakken fra Retura består av  fem dunker som du får levert på en fast tømmefrekvens. Denne pakken gjør at din bedrift kan velge en sorteringsløsning som er lik den Iris leverer til husholdningskunder i Salten. 

Les mer om bedriftspakken

Oversikt over avfallsdunker til bedrift

Vi hjelper din bedrift med å finne dunk i forhold til mengde avfall og hvilken type avfall som oppstår i din bedrift. Vi har også egne dunker for papir til makulering og alle dunkstørrelsene kan leveres med lås. Dunkene kan brukes både innendørs og utendørs bruk. 

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer