Bedriftspakken er tømming av fem typer avfall: papp/papir, plastemballasje, matavfall, restavfall og glass/hermetikk. Jo mer din bedrift klarer å sortere, jo mer av avfallet kan bli til nye ressurser. Å sortere avfallet sitt er noe av det enkleste man kan gjøre for å gi et bidra til et mer bærekraftig Salten.
 

Enkel og miljøvennlig avfallsløsning for bedrift

Du velger mellom tre størrelser på bedriftspakken; liten, middels og stor. De tre pakkestørrelsene varierer ut i fra størrelsen på dunkene:

Størrelse på dunker Liten Medium Stor
Dunk for glass og hermetikk 130 L 130 L 240 L
Dunk for matavfall 130 L 130 L 240 L
Dunk for papp/papir 130 L 350 L 750 L
Dunk for restavfall 130 L 350 L 750 L
Pris per måned 565 ,- 765 ,- 1065 ,-

 

Dunkene tømmes hver fjerde uke, bortsett fra matavfall som tømmes hver andre uke. Plastemballasje samles opp i plastsekker.
Bedriftspakken inneholder også 3 x 30 liters miljøbokser for lyspærer, småbatterier og småelektronikk. 

Når du bestiller Bedriftspakke-avtale er det helt uforpliktende slik at din bedrift får prøvd løsningen uten å binde seg til den.

Vårt mål er å tilby en løsning som er miljøvennlig, enkel og effektiv. Størrelsene på dunkene har vi satt opp basert på vår erfaring med hvor store avfallsmengder som oppstår. Dersom din bedrift opplever at en eller flere av dunkene har feil størrelse i forhold til avfallsmengdene, er det bare å kontakte vårt kundesenter for å endre størrelse på dunkene i etterkant.

Trenger din bedrift i tillegg et pent og enkelt system for sortering inne?


Les mer om sorteringsløsning inne

 

Fyll ut bestillingskjema for Bedriftspakken

Velg størrelse på bedriftspakken

   

*Tillegg i månedspris er 70,- per måned for Fauske, Saltdal og Meløy og 140,- per måned    Hamarøy, Steigen, Sørfold, Beiarn og Gildeskål

Hvor skal bedriftspakken leveres

Fakturering

  Merk at dette krever at din bedrift er oppført i ELMA-registerert med organisasjonsnummer