Ønsker din bedrift å være litt mer bærekraftig og miljøvennlig? Da er noe av det enkleste man kan gjøre noe med sorteringen av avfall på jobb.
Bedriftspakken er tømming av fem typer avfall: papp/papir, plastemballasje, matavfall, restavfall og glass/hermetikk. Jo mer din bedrift klarer å sortere, jo mer av avfallet kan bli til nye ressurser.

 

Enkel og miljøvennlig avfallsløsning for bedrift

Bedrifter kan velge mellom tre størrelser av bedriftspakken; liten, middels og stor. De tre pakkestørrelsene har ulike størrelser på dunkene. Se mer informasjon i egen inforute.

Dunkene tømmes hver fjerde uke, bortsett fra matavfall som tømmes hver andre uke.
Bedriftspakken inneholder også 3 x 30 liters miljøbokser for lyspærer, småbatterier og småelektronikk. Miljøboksene tømmes på bestilling av kunde.

Dersom din bedrift opplever at en eller flere av dunkene har feil størrelse i forhold til avfallsmengdene, er det bare å kontakte vårt kundesenter for å endre størrelse på dunkene i etterkant. Vårt mål er å tilby en løsning som er miljøvennlig, enkel og effektiv.

Trenger din bedrift i tillegg et pent
og enkelt system for sortering inne?


Les mer om sorteringsløsning inne

 

Fyll ut bestillingskjema for Bedriftspakken

Velg størrelse på bedriftspakken

   

*Tillegg i månedspris er 70,- per måned for Fauske, Saltdal og Meløy og 140,- per måned    Hamarøy, Steigen, Sørfold, Beiarn og Gildeskål

Hvor skal bedriftspakken leveres

Fakturering

  Merk at dette krever at din bedrift er oppført i ELMA-registerert med organisasjonsnummer