Dunker for kildesortering inne

En enkel inneløsning med et sett dunker som er godt merket med hva som skal kastes hvor, det er svaret på hvordan man får til god kildesortering på jobb.


Kildesortering skal være lik, uansett om avfallet kastes på jobb eller hjemme. Med kildesorteringsløsning fra Retura Iris sørger du for at din bedrift får sortert avfallet sitt på samme måte som man gjør i kjøkkenbenken. Vi kaller løsningen Bedriftspakken.

Les mer og bestill Bedriftspakken fra Retura Iris

 

God merking gir god sortering

Kildesortering er viktig, det er slik vi sørger for avfallet vi kaster kan bli til nye ressurser. For å enkelt få til god sortering på jobb hjelper det at systemet er oversiktlig og at dunkene har tydelig merking.

Har du allerede dunker inne, men trenger bedre merking?

Bestill merking til avfallsdunker her

 

Pene og enkle inneløsninger via Retura Iris

Vi i Retura Iris veileder gjerne våre kunder og kan tilby et enkelt og effektivt oppsett gjennom våre leverandører. Løsningen vi anbefaler består av slanke dunker med innkast som veileder hvor man skal kaste hva. 

Salgssjef i Retura Iris - Anne-Line Tverbakk - med løsning for sortering inne

Er dette dunksettet av interesse for din bedrift? Fyll ut kontaktskjemaet under og gi en kort tilbakemelding på hvilket behov din bedrift har og vi veileder din bedrift.