Første kvinnelige sjåfør i Retura på plass

Vårt nyeste tilskudd i sjåførstaben er Beathe, hun begynte som vikar hos oss den 18.januar og vi er svært tilfreds med å nå ha fått en dame med på sjåførlaget!

Hun fikk prøve seg som hjelper på bil i sommer, fikk et godt inntrykk av yrket og Retura Iris og tok klasse C-sertifikatet. Nå er Beathe klar for å ta fatt på jobben som vikar på baklaster og skal dermed være en del av teamet som har ansvaret for dunkrenovasjon hos våre kunder.

Hvorfor ønsket Beathe å jobbe for Retura som renovatør?

"Jeg liker utfordringen i hverdagen, det å møte forskjellige folk hver dag og at ingen dager er like. Jeg er positiv som type og er utadvent, noe som passer godt i sjåføryrket. Det er så mange hyggelige folk der ute blant kundene våre", sier Beathe.

Sjåfør med baklaster

Daglig leder i Retura Iris, Anders, synes det er flott å få en dame inn blant sjåførene.

"Det er jo klart at det enda er en stor skjevfordeling blant yrkessjåfører når det kommer til andelen kvinner og menn. Vi er svært fornøyde med at Beathe ønsker å jobbe for oss og at vi dermed får en større bredde i staben vår. Hun har vist en stå-på-vlije og en solid arbeidsinnsats når hun har vært inne hos oss, og ikke minst vært fremoverlent og tatt klasse C på eget iniativ, Vi ønsker Beathe hjertelig velkommen til Retura Iris", sier Anders.