Nyheter

 • Returas Avfallekspress

  Avfallsekspressen

  Mangler du bil og henger, eller har du simpelthen ikke funnet tid til å suse innom miljøtorget? Avfallsekspressen vår henter ekstra sekker med avfall - kjapt og enkelt!

 • Aksjon Reine Strender

  Aksjon Reine Strender 2018

  Iris Salten har siden 2011 koordinert aksjonen Reine Strender og hentet nesten 250 tonn med marint avfall fra over 700 strender og kystområder. Retura Iris bidrar med transportstøtte og henter inn strandsekkene.

 • Rydd og kast, prisen er fast!

  Rydd og kast, prisen er fast!

  Lei vår populære container til fastpris, så blir ryddingen lett som en lek! Bestill på nett og betal med Vipps eller faktura.

 • Kildesortering på arbeidsplassen

  Myndighetene er i ferd med å skjerpe kravene til næringslivets avfallshåndtering. Retura Iris sørger for gode systemer for kildesortering på jobb og tar ansvar for at avfallet som blir kildesortert sendes til materialgjenvinning.

 • Retura Iris henter avfallssekker i Bodø og Fauske

  Retura tilbyr henting av avfallssekker

  Har du for lite avfall til å leie en container, og for mye til å bruke Gulsekken? Da kan Avfallsekspressen være løsningen. Med Avfallsekspressen slipper du å tenke på å låne bil eller tilhenger for å kvitte deg med ekstra avfall på en forsvarlig måte.

 • Retura Iris Tømmekalender 2018

  Tømmekalender 2018

  I 2018 vil noen bedrifter oppleve å få nye tømmedager. Vi sender ut tømmekalendere automatisk til de bedriftene vi har registrert en e-postadresse til i våre systemer. Dersom du ønsker å få tilsendt tømmekalender kan dette enkelt bestilles med noen få tastetrykk.

 • Retura Iris henter farlig avfall i Bodø og Salten

  Retura Iris henter farlig avfall i Salten

  Retura-sjåfør Frank Hansen, her sammen med salgssjef Anne-Line Tverbakk og salgskonsulent Erik Johnsen, «tråler» rundt i hele Salten for å hente farlig avfall hos bedriftene.

 • Avfallstømming for bedrifter jul og nyttår

  Avfallstømming i jule- og nyttårshelgen

  Vi holder stengt 1.-2. juledag, samt 1. nyttårsdag. Dersom avfallstømmingen hos din virksomhet faller på en helligdag, så vil vi komme å tømme avfallet så snart som mulig i romjulen eller etter nyttår.