Nyheter

 • Container til privatkunder fra Retura Iris

  Rydd og kast, prisen er fast!

  Lei vår populære container til fastpris, så blir ryddingen lett som en lek! Bestill på nett og betal med Vipps eller faktura.

 • Emballert matavfall blir til ny jord

  Gir emballert matavfall nytt liv

  Nå kan bedrifter i Salten levere emballert matavfall til kompostanlegget på Vikan. Tidligere ble dette brent i Sverige som restavfall, men blir nå til ny jord i Bodø.

 • Retura Iris har gode løsninger for kildesortering på arbeidsplassen

  Kildesortering på arbeidsplassen

  Myndighetene er i ferd med å skjerpe kravene til næringslivets avfallshåndtering. Retura Iris sørger for gode systemer for kildesortering på jobb og tar ansvar for at avfallet som blir kildesortert sendes til materialgjenvinning.

 • Returas Avfallekspress

  Avfallsekspressen

  Mangler du bil og henger, eller har du simpelthen ikke funnet tid til å suse innom miljøtorget? Avfallsekspressen vår henter ekstra sekker med avfall - kjapt og enkelt!

 • Aksjon Reine Strender

  Aksjon Reine Strender 2018

  Iris Salten har siden 2011 koordinert aksjonen Reine Strender og hentet nesten 250 tonn med marint avfall fra over 700 strender og kystområder. Retura Iris bidrar med transportstøtte og henter inn strandsekkene.

 • Retura Iris henter avfallssekker i Bodø og Fauske

  Retura tilbyr henting av avfallssekker

  Har du for lite avfall til å leie en container, og for mye til å bruke Gulsekken? Da kan Avfallsekspressen være løsningen. Med Avfallsekspressen slipper du å tenke på å låne bil eller tilhenger for å kvitte deg med ekstra avfall på en forsvarlig måte.

 • Retura Iris Tømmekalender 2018

  Tømmekalender 2018

  I 2018 vil noen bedrifter oppleve å få nye tømmedager. Vi sender ut tømmekalendere automatisk til de bedriftene vi har registrert en e-postadresse til i våre systemer. Dersom du ønsker å få tilsendt tømmekalender kan dette enkelt bestilles med noen få tastetrykk.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer