Nyheter

 • Tegn et Ren By-abonnement

  Retura Iris oppfordrer bedrifter i Bodø til å tegne et Ren By-abonnent hos vår samarbeidspartner Kirkens Bymisjon

 • VM i kildesortering - også på jobb

  Retura Iris kommer myndighetene i forkjøpet, og tilrettelegger for at næringslivet i Salten både sparer penger og kommer i front med kildesorteringen.

 • Container til privatkunder fra Retura Iris

  Rydd og kast, prisen er fast!

  Lei vår populære container til fastpris, så blir ryddingen lett som en lek! Bestill på nett og betal med Vipps eller faktura.

 • Emballert matavfall blir til ny jord

  Gir emballert matavfall nytt liv

  Nå kan bedrifter i Salten levere emballert matavfall til kompostanlegget på Vikan. Tidligere ble dette brent i Sverige som restavfall, men blir nå til ny jord i Bodø.

 • Returas Avfallekspress

  Avfallsekspressen

  Mangler du bil og henger, eller har du simpelthen ikke funnet tid til å suse innom miljøtorget? Avfallsekspressen vår henter ekstra sekker med avfall - kjapt og enkelt!

 • Aksjon Reine Strender

  Aksjon Reine Strender 2018

  Iris Salten har siden 2011 koordinert aksjonen Reine Strender og hentet nesten 250 tonn med marint avfall fra over 700 strender og kystområder. Retura Iris bidrar med transportstøtte og henter inn strandsekkene.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer