Nyheter

 • Aksjon Reine Strender

  Aksjon Reine Strender 2018

  Iris Salten har siden 2011 koordinert aksjonen Reine Strender og hentet nesten 250 tonn med marint avfall fra over 700 strender og kystområder. Retura Iris bidrar med transportstøtte og henter inn strandsekkene.

 • Rydd og kast, prisen er fast!

  Rydd og kast, prisen er fast!

  Lei vår populære container til fastpris, så blir ryddingen lett som en lek! Bestill på nett og betal med Vipps eller faktura.

 • Retura Iris henter avfallssekker i Bodø og Fauske

  Retura tilbyr henting av avfallssekker

  Har du for lite avfall til å leie en container, og for mye til å bruke Gulsekken? Da kan Avfallsekspressen være løsningen. Med Avfallsekspressen slipper du å tenke på å låne bil eller tilhenger for å kvitte deg med ekstra avfall på en forsvarlig måte.

 • Avfallsekspressen av Retura Iris

  Avfallsekspressen av Retura Iris

  Avfallsekspressen av Retura Iris er en tjeneste hvor du ved få tastetrykk kan få hentet avfall hjemme hos deg selv. Med Avfallsekspressen slipper du å tenke på å låne bil eller tilhenger for å kvitte deg med ekstra avfall på en forsvarlig måte. Bra for deg og bra for miljøet!

 • Retura Iris Tømmekalender 2018

  Tømmekalender 2018

  I 2018 vil noen bedrifter oppleve å få nye tømmedager. Vi sender ut tømmekalendere automatisk til de bedriftene vi har registrert en e-postadresse til i våre systemer. Dersom du ønsker å få tilsendt tømmekalender kan dette enkelt bestilles med noen få tastetrykk.

 • Retura Iris henter farlig avfall i Bodø og Salten

  Retura Iris henter farlig avfall i Salten

  Retura-sjåfør Frank Hansen, her sammen med salgssjef Anne-Line Tverbakk og salgskonsulent Erik Johnsen, «tråler» rundt i hele Salten for å hente farlig avfall hos bedriftene.

 • Avfallstømming for bedrifter jul og nyttår

  Avfallstømming i jule- og nyttårshelgen

  Vi holder stengt 1.-2. juledag, samt 1. nyttårsdag. Dersom avfallstømmingen hos din virksomhet faller på en helligdag, så vil vi komme å tømme avfallet så snart som mulig i romjulen eller etter nyttår.

 • Bedriftsrenovasjon på vinterføre

  Vinteren er her - husk å måke og strø!

  Den nord-norske vinteren er en fantastisk årstid med snø og is, men kan også by på utfordringer. Det er derfor viktig at oppsamlingsutstyr og vei til hentested er ryddet for snø slik at vi kan tømme avfallet.

 • Næringsavfall gjenvinning

  Fra papp og papir til ferdige produkter

  Er du i tvil om det nytter å sortere ut papp og papir i dunken med blått lokk? Her er beviset. Alle produkter og emballasje som utviklingssjef Brynjar Svarstad viser frem, er laget av resirkulert papp.