Det meste av møbler, interiør og hvitevarer fra huset har Marius og familien fått solgt eller gitt videre, men det er likevel en del ting som ikke lengre har en bruksverdi.

- Vi betaler 3790 kroner for å ha containeren i tre dager og har da mer en nok tid til å få gjort en god ryddejobb, forteller Marius. 
 

les mer og bestill ryddecontainer

 

- Ødelagte madrasser, utslitte gulvbelegg og knekte plaststoler er det vel neppe noen som vil ha? Så det blir jo alltids noe man ser behov for å kaste.  Vi ble tipset om at det kunne være lurt å leie en container til restavfall når vi hadde såpass mye avfall. 
 


Effektiv ryddejobb

Ved oppkjørselen til huset står en åpen container pent plassert, og Marius har en enkel jobb med å bæreavfall ut fra huset og ha det direkte i containeren.

- Bestillingen gikk kjapt og greit og man betaler med Vipps. Det er godt at vi slipper å tenke på at vi skal rekke miljøtorget innenfor det og det klokkeslettet. I tillegg sparer vi masse tid på det å kjøre frem og tilbake til Vikan, det ville jo fort ha blitt opp mot 45 minutter tur-retur, sier han.

Sjåfør ved ryddecontainer for avfall
 

Har du mye trevirke som må kastes?

Retura Iris tilbyr ryddecontainer til tre ulike avfallstyper, Prisen på en ryddecontainer avhenger av avfallstypen du kaster oppi:

  • Restavfall: 3790 kroner for tre døgn
  • Kun trevirke: 2390 kroner for tre døgn
  • Kun hageavfall: 1790 kroner for tre døgn
  • Kun blandet metall: 690 kroner tre døgn
     

Bestill ryddecontainer


Denne prisen gjelder for leie i tre dager og hvis du har behov for å leie den over lengre tid koster det femti kroner per døgn. Du kan ikke kaste elektrisk avfall, farligavfall, jordmasser eller dekk/felger i containeren.