Fokus på gjenvinning av bil

Sammen med Bodø/Glimt setter Iris fokus på gjenvinning av biler. I den anledning ønsker vi i Retura å tilby rabatt på henting av bilvrak i hele Salten!

Visste du at 95% av en bil som leveres til vraking gjenvinnes til nye råmaterialer?

På Vikan hadde Iris besøk av selveste Putte, maskoten til Bodø/Glimt, og han fikk lov til å prøve seg på knusing av bil. Fokuset på bilvraking og hva bilvrak blir til når det gjenvinnes er et ledd i bærekraftsamarbeidet mellom Bodø/Glimt og Iris-konsernet.

Søndag 17.oktober tar Bodø/Glimt imot Sarpsborg 08 og i løpet av kampen vil det bli viet litt ekstra oppmerksomhet til biler, vraking og gjenvinning.

Har du en gammel bil som er i så dårlig stand at den må hentes?

Vi tilbyr kampanjepris på henting av bilvrak i Salten: Du får 1000 kroner i rabatt på vår hentetjeneste om du bestiller i perioden 17.oktober - 31.oktober. Fyll ut kampanjekoden "førrevig" i feltet for andre opplysninger når du bestiller henting.

Bestill henting

Ordinær pris for henting av vrakbil på strekningen Løpsmark - Bodø - Salstraumen bru er 1190,- inkludert mva. Bor du i et område utenfor denne strekningen? Ta kontakt med oss på post@returairis.no for pristilbud på henting øvrige steder i Salten. Du får utbetalt vrakpanten fratrukket kostnaden for transport