• Kvinne som rydder i container

    Ryddecontainer fra Retura Iris ble løsningen

    Da sykehjemsplass ordnet seg for faren på 91 år i fjor, stod plutselig Sissel Brovold og hennes to søsken med et stort hus fullt av saker og ting. Løsningen ble en ryddecontainer fra Retura Iris.  

  • personer foran beholderskap for dunker

    - Publikum har etterspurt kildesortering

    Prosjektleder Torbjørn Ludvigsen, og daglig leder av "Bestemorstua" Trond Vegard Seivåg, er svært tilfreds med beholderskap for avfallsdunker. En ofte overfylt dunk ble erstattet med en ryddig og estetisk avfallsløsning fra Retura Iris.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer