Forslanger og PE-rør

Forslanger til transport av fiskefor.

Slik sorterer du: 

Forslangene kappes i lengder som gjør det mulig å frakte de videre i container eller miljøhugget på land i tilknytning til sjøanlegget.

Hva blir avfallet til?

Forslangene blir vasket og granulert. Dersom forslangene inneholder for store mengder med pellets «kaker» blir de omklassifisert til restavfall og går til deponi.  

Forslanger som har blitt spylt og vasket blir materialgjenvunnet. Plastgranulatene blir benyttet til å lage nye VVS-rør eller nye forslanger.   

Kan inneholde

- Alle typer og kvaliteter av forslanger

Kan ikke inneholde

- Forslangene må ikke inneholde store mengder med pellets «kaker» da det ødelegger kvaliteten. Dersom det er mulig før forslangene spyles innvendig
- Farlig avfall
- Annet avfall fra oppdrettsnæring

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer