Spraybokser

Spraybokser med drivgass og tomme spraybokser f.eks. hårspray, deodorant, barberskum, myggspray, smøremiddel etc.

Slik sorterer du: 

Sorteres i klemringsfat. Bør lagres på godt ventilert sted. Skal deklareres. OBS: Brukte spraybokser må aldri pakkes i helt tett emballasje da det kan føre til farlig overtrykk. 

Hva blir avfallet til?

Produktene blir fraktet til eget anlegg for sortering og omlastning før de leveres videre til godkjente destruksjonsanlegg for miljøsanering og viderebehandling. 

Elektronisk deklarering: 

Avfallet skal deklareres elektronisk gjennom avfallsdeklarering.no
Vi hjelper din bedrift å komme i gang med elektronisk deklarering av farlig avfall. Vi kan også deklarere farlig avfall på vegne av bedriften din. 

Ytterligere informasjon:

Henvisning til regelverk - Avfallsforskriften kap. 11. 

Kan inneholde

- Spraybokser, med eller uten innhold.

Kan ikke inneholde

- Fugeskum på boks
- Gasser i trykkbeholdere som propanbeholdere
- Spraybokser med isocyanater
- Camping-gass
- Annet avfall

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Retura Iris benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer